Tjänster och priser


Digital Amningsförberedande kurs, 499kr
Min digitala amningsförberedande kurs för dig som är gravid. Att förbereda sig inför amning har visat sig ge en mer positiv amningsupplevelse men det är svårt att själv veta vad man faktiskt bör känna till. Kursen är 4 timmar lång och hålls i mitten på varje månad, den rekommenderas för de som har BF kommande månad. Kursen hålls via zoom och ger er en god förberedelse inför amningen, informationen baseras på de vanligaste frågor och besvär som jag möter i mitt arbete som amningsrådgivare. Håll utkik efter information om kursdatum via mitt instagramkonto @elinsamningsstod eller skicka iväg ett mail! 

Privat amningsförberedande samtal, Hembesök, 1600 kr
Vi träffas hemma hos er under graviditeten och går igenom hela kursmaterialet för den förberedande kursen. Vi har också möjlighet att prata just efter era förutsättningar, det kan gälla allt från önskan att delamma till tidigare operation av bröst osv. Förberedelsen kan göra att man undviker många av de vanligaste fallgroparna och kan känna sig trygg under den första tiden med barnet. Samtalet kan ta uppemot 4 timmar. 


Privat amningsförberedande samtal ink. hembesök efter förlossningen, 2500 kr
Ett privat amningsförberedande samtal hemma hos er och ett hembesök efter förlossningen. Hembesöket kan bokas in under barnets första tre levnadsmånader. Det här paketet ger er trygghet och mycket goda förutsättningar inför den kommande amningen. 


Privat amningsförberedande samtal, digitalt, 1500 kr
Samtalet sker digitalt och beräknas ta runt fyra timmar. Vi har möjlighet att utgå från just era förutsättningar och ni får en bra grund för er amningsresa. Privat amningsförberedelse passar främst dig som tidigare haft en komplicerad eller svår amningsresa. Vi har här möjlighet att även diskutera din tidigare erfarenhet. 


Rådgivning Hembesök*, 1200 kr

Jag kommer hem till dig och hjälper dig just i din aktuella situation. De vanligaste problemen är svag viktuppgång, smärta och sår hos modern, amningsavslut eller en önskan om att minska ner tillmatning som ges. Besöket tar ca 1 timme och eftersom det ofta kan dyka upp fler frågor vid senare amningstillfällen ingår det alltid ett uppföljningssamtal över telefon efter besöket. Hembesök kan göras med ungefär 10 mils radie från Nyköping vilket inkluderar delar av Stockholm, Eskilstuna, Norrköping. Besök utanför Nyköping måste dock bokas via mail och en extra kostnad för resan tillkommer. 


Hembesök, uppföljning efter tidigare hembesök*, 600 kr
Om du tidigare bokat ett hembesök och önskar vidare stöd i hemmet kan du boka ett hembesök uppföljning. Jag kommer då åter till dig och vi utvärderar åtgärder som tidigare satts in. 

Rådgivning Hembesök* dag 0-6, 900 kr 

När det gäller amning är det viktigt att få hjälp i tid. De allra flesta amningsproblem blir svårare om man går med det länge. Dessa dagar är också viktiga för att du ska kunna få igång en tillräcklig mjölkproduktion. Jag har därför valt att rabattera priset just dessa dagar så att steget att söka hjälp i tid blir lite lättare. 


Rådgivning Zoom/telefon, 500 kr/timme

Amningsrådgivning digitalt eller telefon. Ett mycket populärt alternativ som passar bra för många typer av rådgivning. Här kan just er situation diskuteras och vi lägger tillsammans upp en plan framåt. Känner du dig osäker på om ditt problem passar för digital rådgivning? Skicka gärna iväg ett mail till info@elinsamningsstod.se för att se hur jag bäst kan hjälpa dig. 


Föreläsning eller utbildning
Nu finns möjligheten att boka anpassade föreläsningar! Jag anpassar materialet efter önskemål och tidigare kunskapsnivå hos gruppen. Välkommen att skicka en förfrågan till info@elinsamningsstod.se för prisuppgift. 


Presentkort 
Ska du på babyshower snart? Köp ett presentkort, Den perfekta presenten som går att få på valfritt belopp. Giltigt i 1 år från inköp. Kontakta info@elinsamningsstod.se för beställning

AVBOKNINGSPOLICY

Kurser och rådgivningstillfällen som ej avbokas 48 timmar innan starttiden debiteras med fullt belopp. 

Jag själv avbokar såklart alltid fysiska möten vid förkylningssymtom. Om du är i en situation där du behöver amningsstöd och har förkylningssymtom alternativ positiv covid-19 önskar jag att du informerar innan så att rätt åtgärder kan sättas in inför besöket. 


*De hembesök som inkluderas ovan är inom Nyköpings centrala delar. Hembesök kan göras i flertalet städer, exempelvis Stockholm, Eskilstuna, Norrköping men behöver då bokas via mail. En extra kostnad tillkommer även för resan.