Tjänster och priser


Digital Amningsförberedande kurs, 400 kr (se under fliken aktuellt, kursstart för info) 
Perfekt för er gravida där ute. Kursen genomförs ungefär varannan/var tredje månad. Vi träffas via ett digitalt mötesrum i zoom där ni får se mig på videolänk men även följa med i en power point presentation. Kursen är fyra timmar lång och målet med dagen är att ge er fina förutsättningar inför er amningsstart. Ofta är det ju så att vi förbereder oss för fullt inför förlossningen men det kan vara svårt att själv tänka på tiden efteråt. Här hjälper jag er som par att sammanfatta vad ni behöver veta. Självklart går det också bra att gå kursen själv eller med annan närstående som kommer att finnas den första tiden. 
Digital amningsförberedande kurs inkl. Hembesök efter förlossningen, 800 kr
Amningsförberedande kurs enligt ovan men detta inkluderar också ett hembesök efter förlossningen. Om hembesöket sker utanför Nyköping kan eventuellt en transportkostnad tillkomma. Hembesöket kan nyttjas fram tills dess att barnet är tre månader. Boka kursen i bokningssystemet under fliken evenemang, skriv att du önskar paket inkl. hembesök i kommentaren! 

Privat amningsförberedande samtal, fysisk träff, 1000 kr
Vi träffas antingen på min mottagning eller hemma hos er under graviditeten. Med utgång i just era förutsättningar pratar vi om allt jag själv hade velat veta innan förlossningen men även dom vanligaste amningssvårigheterna jag stöter på i min rådgivning. Förberedelsen kan göra att man undviker många av de vanligaste fallgroparna och kan känna sig trygg under den första tiden med barnet. Samtalet kan ta uppemot 4 timmar. 
Privat amningsförberedande samtal ink. hembesök efter förlossningen, 1300 kr
Ett privat amningsförberedande samtal på min mottagning eller hemma hos er och ett hembesök efter förlossningen. Hembesöket kan bokas in under barnets första tre levnadsmånader. 
Privat amningsförberedande samtal, digitalt, 800 kr
Samtalet sker digitalt och beräknas ta runt fyra timmar. Vi har möjlighet att utgå från just era förutsättningar och ni får en bra grund för er amningsresa.

Tematräff via zoom, 100 kr

En gruppträff genom det digitala verktyget zoom, ca 20 minuter information med uppföljande frågestund ca 20 minuter. Se kommande teman och datum under fliken aktuellt. För att delta behöver du internetanslutning och en dator alternativt en smartphone med appen Zoom. Inget inlogg krävs. 
Rådgivning Hembesök*, 600 kr
Jag kommer hem till dig och diskuterar din aktuella situation. De vanligaste problemen är svag viktuppgång, smärta och sår hos modern, amningsavslut eller en önskan om att minska ner ersättningen som ges. Om du önskar genomför jag en amningsobservation. Besöket tar ca 1 timme och eftersom det ofta kan dyka upp fler frågor vid senare amningstillfällen ingår det alltid ett uppföljningssamtal över telefon dagen efter besöket. Hembesök kan göras med ungefär 10 mils radie från Nyköping vilket inkluderar delar av Stockholm, Eskilstuna, Norrköping. Dessa besök måste dock bokas via mail och en extra kostnad för resan tillkommer. 
Rådgivning Zoom/telefon, 300 kr/påbörjad timme
Jag kan också genomföra rådgivning över Zoom/telefon. 

Föreläsning eller utbildning
Nu finns möjligheten att boka anpassade föreläsningar! Jag anpassar materialet efter önskemål och tidigare kunskapsnivå hos gruppen. Välkommen att skicka en förfrågan till info@elinsamningsstod.se för prisuppgift. 


Presentkort 
Ska du på babyshower snart? Mina presentkort är handmålade av duktiga Emma Pettersson och finns idag i tre utföranden. Den perfekta presenten som går att få på valfritt belopp. Giltigt i 1 år.  

AVBOKNINGSPOLICY

Under rådande pandemi har jag fri avbokning fram tills dess att vi ses vid alla hembesök. Detta för att alla som upplever förkylningssymtom ska kunna avboka utan att förlora pengar. Vid amningsförberedande kurs där lokal har hyrts gäller att ni istället får vara med över länk genom zoom. Dock kan kursen avbokas kostnadsfritt fram till två veckor innan bokad kurs. Digitala kurser och rådgivningar som ej avbokas 48 timmar innan kursstart debiteras med fullt belopp. 

Jag själv avbokar såklart alltid fysiska möten vid förkylningssymtom. Om du är i en situation där du behöver amningsstöd och har förkylningssymtom alternativ positiv covid-19 önskar jag att du informerar innan så att rätt åtgärder kan sättas in inför besöket. 


*De hembesök som inkluderas ovan är inom Nyköpings centrala delar. Hembesök kan göras i flertalet städer, exempelvis Stockholm, Eskilstuna, Norrköping men behöver då bokas via mail. En extra kostnad tillkommer även för resan.