Tjänster 

Hembesök 
I dagsläget finns möjlighet att boka hembesök i Nyköping och Stockholm via bokningskalendern. En del hembesök på andra orter kan göras efter förfrågan till info@elinsamningsstod.se. 
Digital rådgivning
Många frågor kring matning kan hanteras lika bra online eller över telefon som vid ett hembesök. Det här alternativet är perfekt för dig som kanske funderar på att sluta amma nattetid eller helt och hållet eller för dig som önskar guidning i hur du kan kombinera amning och flaskmatning. Är du osäker på om en digital rådgivning passar dig är du varmt välkommen att höra av dig till info@elinsamningsstod.se


Föreläsning eller utbildning
Nu finns möjligheten att boka föreläsningar för vårdpersonal! Ni kan välja att boka allt från några timmars föreläsning eller en heldag för att utveckla kompetensen i er arbetsgrupp. Sedan tidigare har jag föreläst för flertalet regioner med mycket goda vitsord, här nedan listar jag några av de populära föreläsningarna. 

- Amningens grund, biologin och amning genom vårdkedjan 

- När vikten inte går upp som förväntat, åtgärder med amningsfokus

- Amningskomplikationer och svårigheter

- Amning, kommunikation och riktlinjer 


Önskar ni anpassa materialet utifrån er grupps specifika behov går det såklart bra. 

Välkommen att skicka en förfrågan till info@elinsamningsstod.se för offert. 


Presentkort 
Ska du på babyshower snart? Köp ett presentkort, Den perfekta presenten som går att få på valfritt belopp. Giltigt i 1 år från inköp. Kontakta info@elinsamningsstod.se för beställning


För bokning och priser, se bokningskalendern! 


*De hembesök som inkluderas ovan är inom Nyköpings centrala delar. Hembesök kan göras i flertalet städer, exempelvis Stockholm, Eskilstuna, Norrköping men behöver då bokas via mail. En extra kostnad tillkommer även för resan.